Over ons

Mike Demunter

Mike Demunter - de oprichter van Zyprio bvba (°2007) - is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de Wondere Wereld van IT.

Als hoofd van de IT-afdeling van Frucon nv realiseerde ik in de periode 1997 - 2004 diverse grote internationale e-commerce sites. Ik werkte ook enkele jaren in Dublin, Ierland (2005 - 2007) als EMEA Business Analyst voor Dell. Sinds 2007 werkte ik als zelfstandig IT-consultant voor onder andere e5 mode, Samsonite, Storesquare, Roularta, Frucon², Farmad, ...

Momenteel ben ik naast zaakvoerder van Zyprio ook zaakvoerder van QUIVVY - een van de weinige Authorized Citrix Podio Partners in de Benelux. Tenslotte ben ik ook de bezieler van HOST.gent & de TangaTanga Travel Community.

 

Katleen Van Rossem

katleen 140x140

Katleen Van Rossem heeft meer dan 20 jaar gewerkt in verschillende bedrijfstakken zoals voeding, petro(chemie) en drankverpakkingen.  Ik werkte in een ondersteunende rol rond kwaliteit, milieu en welzijn. Vanuit mijn rol als preventie adviseur ben ik geïnteresseerd geraakt in het menselijk stuk: veiligheidsgedrag en de vraag waarom mensen niet steeds doen wat hen gevraagd wordt.  Zo komen we al gauw in mensgerichte thema's terecht zoals leiderschap, de dynamiek van groepen en persoonlijke intrinsieke motivators. Dit zijn dan ook thema's waar ik verder mee aan de slag ga. ..

Ik volgde diverse trainingen als businesscoach, systeemcoach en lifecoach. Ik verdiepte me in enneagram. Ik heb uitgebreide ervaring als preventieadviseur niveau 1 in de industrie.  Ik werk momenteel als loopbaancoach.

Waarom de naam Zyprio ?

We geven het toe: een zoektocht in het woordenboek naar het woord "Zyprio" zal niet veel opleveren. 

"Zyprio" is een magisch kruid, wat - volgens een eeuwenoude Liechtensteinse legende - zorgt voor meer productie voor landbouwers. Toepasselijk dus, omdat wij ook willen staan voor "Groei", maar dan meer bepaald de groei van uw onderneming...

Meer weten of bestellen?

Contacteer ons via het contactformulier of via +32 (0)9 320 00 10 voor meer informatie of een prijsopgave op maat

Contact

Zyprio bvba
Bergstraat 14 / E1
9920 Lovendegem
BELGIUM

Info [at] zyprio [dot] com