Coaching 1080x500

Coaching

Wandelcoach

Vaak zijn mensen zich niet meer bewust van hun energiegevers en energievreters. We zijn geconditioneerd door ons levenstraject en kunnen nog nauwelijks voelen wat echt bij ons past. Om in beweging te komen, gaan we ook letterlijk op stap. In de natuur kunnen we ons verbinden met onszelf en zo inzichten krijgen. Via specifieke formats krijg je inzicht in waar je mee aan de slag kunt gaan om die ene stap te zetten die jou energieker maakt en het pad laat bewandelen dat je meer fun&happiness geeft en wat aansluit bij jouw zingeving.

Ontwikkelingscoach

Vanuit mijn jarenlange ervaring als preventieadviseur in de industrie heb ik gezien dat vele mensen vast zitten in hun rol en nood hebben aan ondersteuning. Ik help professionals, leidinggevenden en ondernemers die op zoek zijn naar hun authentiek leiderschap en impact willen hebben op hun team. Ik geef inzichten in het feit dat iedereen met een andere filter naar de wereld kijkt en dat een team verschillende persoonlijkheden nodig heeft. Via systemisch werk kan inzicht gegeven worden in de werkrelaties in je team en hoe je die kan verbeteren. Ook zelfreflectie en hoe jij jezelf kan blijven in je rol komt in de picture.

Trainer

Ik hou van groepen en put veel energie uit het overbrengen van iets wat ikzelf geleerd heb. Thema’s binnen het welzijn, (veiligheids)gedrag, leiderschap en groepsdynamiek liggen me nauw aan het hart. Ik begeleid je jouw en je team graag via een training naar hogere niveau’s waardoor er meer gefocused wordt op het project dat het team verbindt. De echte win voor uitmuntende resultaten zit hem in het combineren van een algemene training met modellen die je inzichten geven en een individueel vervolgtraject via coaching.

Meer weten of bestellen?

Contacteer ons via het contactformulier of via +32 (0)9 320 00 10 voor meer informatie of een prijsopgave op maat

Contact

Zyprio bvba
Bergstraat 14 / E1
9920 Lovendegem
BELGIUM

Info [at] zyprio [dot] com